Dalney Building Parking

The garage will provide nearly 800 parking spots. The office building on the south face of the garage will be approximately 55,000-sf and will house the Georgia Tech Research Corporation administrative offices. The lower level of the office building will include space for a future blackwater reclamation system. As part of our mission for future sustainability, a photovoltaic array will be planned for future implementation on the top level of the parking deck.

Construction Details:

Start Date: 05/07/2018

End Date: 08/31/2018

Campus Detours or Interruptions:

The W26 parking lot will be permanently removed from service. A temporary path to access the parking area between Center St. Apartments and 430 10th St. (south) will be provided from the W25 parking lot.

 

Related Media

Click on image(s) to view larger version(s)

  • Dalney Parking Deck

    Dalney Parking Deck

For More Information Contact

Project Manager (Design): Brad Morris

Communications Officer: Jessica Rose